eren22 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Ahoj, Planuju hrat WC, pokud se tu najde nejakej CZ/SK clan co hleda aktiv bufery do clanu dejte vedet. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikky Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 ja jedu EE a taky shanim clan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexer Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 no mám v plánu jet BD tada jestli se mi povede konečně lognout :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexer Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 On 1/1/2021 at 7:39 PM, eren22 said: Ahoj, Planuju hrat WC, pokud se tu najde nejakej CZ/SK clan co hleda aktiv bufery do clanu dejte vedet. ? Zatím jsem na žádný CZ/SK klan nenarazil, ale rád bych se klidně přidal. A pokud zatím žádný není nebylo by špatné ho vytvořit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexer Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 6 hours ago, nexus said: Cus, taky jsem tady zacal jako casual solo player vim o CZ CP co tu hraje a pry se asi prida do nejakeho klanu. Ja jsem tedy pro zalozit CZ/SK clan nejmene v nake brzke budoucnosti a propracovat se spolecne protoze cechu jsem tu na serveru uz potkal spoustu a byla by skoda to rozdrolit. Já jsem pro právě CZ/SK klan jsem tu ještě nepotkal pro dnešek jsem dodělal první přestup teprve. Ale čechů tu pár je a myslím si, že založit clan nebude úplně od věci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayzel Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 cau shanimi pt na expm kdytzatk pm hayzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexer Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 38 minutes ago, nexus said: To je spis otazka na ty zkusenejsi hrace co to rozjeli od zacatku v CP a maji70+ ja jsem noob a do neceho takoveho bych se nepokousel, zatim mas lepsi joinout nakou guildu co muzes leechnout o CH buffy ? No já koukal na videa atd tak tu nakonec česká aliance je RosesTatto nebo tak nějak mají ve znaku růži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts